LINE Chronic 94 lyže 164 multicolor

Kód: 19K0024.101.1.164
Více informací
Dostupné velikosti
164
171
178
185
Barva: multicolor
13 500 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 13 230 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Lyže Chronic 94 byly navrženy pro all-mountain freestyle a zůstávají nejlepším modelem all-mountain freestyle lyží. Ještě lepší jsou úpravy, které jsme na této vlajkové lyži provedli pro sezónu 24/25. Lyže Chronic 94 jsou díky technologii Bio-Resin, která zvyšuje vazbu uvnitř jádra, nové technologii Thin Tip, která zvyšuje odolnost špičky a patky, a technologii Thick-Cut Sidewalls, která zvyšuje pevnost hran, nejsilnějšími freestylovými lyžemi, jaké jsme kdy vyrobili. Spojte tato vylepšení odolnosti s celkově vylepšeným tvarem a získáte trvale udržitelnou lyži, na které se budete cítit stejně dobře, jako když se vydáte na velký skok, nebo když budete brázdit ranní brázdy.

  • Vyznačují se lepším lepením, zvýšenou odolností při nízkých teplotách a o 20 % nižší uhlíkovou stopou pryskyřice u každé vyrobené lyže.
  • Rozšířili jsme jádro lyže tak, aby procházelo špičkou a patkou, a zároveň jsme vytvořili oblast lepení skla na sklo ve špičce i patce. Tím se dosáhne rovnoměrného zhutnění po celé špičce/ocasní části lyže a vše, co by se mohlo odlupovat, se uzavře ve velké oblasti lepení skla na sklo, což znamená, že i když k odlupování může dojít vždy, díky tomu se odlupování nerozšíří do jádra lyže a omezí se na odlamování hran.
  • Rozšířili jsme množství bočnic, které se táhnou do jádra lyže, a zároveň jsme přidali více materiálu nad ocelové hrany, abychom zvýšili celkovou plochu lepení. Díky tomu jsou bočnice odolnější vůči tvrdým nárazům hran, jako je například skluznice.
  • O 30 % silnější skluznice a hrany, 2 mm široké x 2,5 mm vysoké ocelové hrany a 1,7 mm silná skluznice výrazně zvyšují odolnost a životnost lyží při ladění.
  • Stejný vzorek flexe vpředu i vzadu boty se přizpůsobuje terénu stejně při jízdě dopředu i dozadu.
Strpení prosím…