RIDE Jackson BOA boty 46 hnědá/černá

Kód: 12H2007.1.5
Více informací
Dostupné velikosti
39,5
40
40,5
41,5
42
42,5
43,5
44
44,5
45
46
48
49
50
Barva: hnědá/černá
8 600 Kč

Dostupnost na dotaz

Snowboardové boty RIDE JACKSON BOA jsou stálicí v nabídce firmy RIDE. Středně tvrdé boty a utahování pomocí BOA systému dělají z těchto bot skvělou volbu pro všechny, kteří vyžadují maximální pohodlí a cenově dostupný výkon. Prostě all-mountain bota se vším všudy.

 

IN2GRATED
Díky tomuto typu konstrukce se jedná o nejlehčí a nejkratší snowboardovou obuv v daných velikostech. Vložka z pěny je továrně vyráběna v tzv. síťovém uložení, což vede ke zmenšení boty a lepšímu komfortu.

The Closer™
Nabízí dvojnásobnou sílu utažení botičky při zachování bezpečného a pohodlného zamknutí chodidla na správném místě. Systém Closer™ Lace Guide je umístěn nad přední částí chodidla a zajišťuje rovnoměrné napnutí tkaniček v celé botě. Spolu s Boa® Fit System posouvá rovnoměrné utahování The Closer™ Lace Guide systém utahování na další úroveň a poskytuje neuvěřitelně přesné uchycení.

Removable liner
Možnost vyndání vnitřní botičky z boty při sušení nebo čištění.

HDR Premium Synthetics
Prémiový polyurethanový materiál, který výrazně zlepšuje odolnost proti opotřebení. Je na místech, kde vázání a hrany prkna vytváří vysoké opotřebení. + Slime Midsole
Mezipodešev navržený pro maximální komfort a odezvu pod nohami. The Closer™
Systém Closer™ Lace Guide je umístěn nad přední částí chodidla a zajišťuje rovnoměrné napnutí tkaniček v celé botě. Spolu se systémem Boa® Fit System posouvá rovnoměrnost utažení na další úroveň a poskytuje neuvěřitelnou přesnost dotáhnutí.

Heat Reflective Foil
Tato technologie napomáhá přesměrování tepla, které se udržuje pod chodidlem, do oblasti špičky tak, aby udržela v teple celé chodidlo po celý den.

Flex Lite 2.0 Sole
Pružná podrážka s flexibilním dezénem s dobrou přilnavostí + extra pružná a odolná Slime vrstva.

H4 BOA® Coiler Fit System
Systém na dotahování vnější boty pomocí ocelového lanka s navíjením. Nejrychlejší způsob jak rovnoměrně utáhnout Vaši botu bez následného povolování!

Boa® Tongue Tied™ Fit System
Systém na dotahování vnitřní botičky v oblasti kotníku pomocí ocelového lanka. Díky tomuto systému je možné perfektně usadit pozici chodidla uvnitř boty.

Center Tongue Liner, Internal J Bars
Maximální zpevnění v oblasti kotníku díky přidaným výztuhám. Také napomáhá maximální fixaci paty v botě pro co nejlepší kontrolu.

Intuition™ Support Liner
Pěna s vysokou hustotou obklopuje podpůrnou strukturu skeletu pro maximální odraz a snový výkon.

Impacto Primo Insole:
3D tvarovaná stélko a jedné hustotě s pěnou +slime, která nabízí vysoké pohodlí a skvělou odezvu.

Strpení prosím…