Trail Graphic Wind Jacket M XL černá/zelená

Kód: 08-0000071638
Více informací
Dostupné velikosti
S
M
L
XL
Barva: černá/zelená
3 650 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 3 577 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Ochrana proti větru a skvělá prodyšnost: Pánská ultralehká bunda Trail Graphic Jacket je stylovým parťákem na trailový běh. V horách se počasí může rychle změnit. To znamená, že je vždy dobré mít s sebou bundu s ochranou proti nepříznivému počasí pro případ nouze. Abyste s sebou netahali zbytečnou váhu, je bunda Trail Graphic Jacket vaším vhodným modelem. Spolehlivě vás ochrání před prochladnutím, je extrémně lehká a navíc zaujme svým jedinečným designovým vzorem.

Použitá tkanina Dynashell je odolná proti větru a vodě a je velmi příjemná a měkká vedle kůže pro skvělé pohodlí až do posledního stoupání. Zadní část bundy je vyrobena ze síťoviny, která zvyšuje prodyšnost a odvětrávání, takže se při náročných výstupech nepřehříváte ani nemáte mokrá záda při nošení běžeckého batohu. Střih je sportovně přizpůsobený postavě. Praktická poutka na palce propůjčují perfektní přizpůsobení bez sklouzávání s bonusem v podobě dodatečné ochrany paží a zápěstí. Přiléhavou kapuci lze srolovat a pevně připnout, aby při běhu neobtěžovala.

Kompaktně uložená větrovka si najde místo i v tom nejmenším koutku, takže ji budete mít vždy po ruce, pokud se na horách udělá nepříjemně. Pro ucelený vzhled od hlavy až k patě můžete tento vzor bundy dokonale sladit se všemi ostatními styly z kolekce DYNAFIT pro trailový běh. Bunda Trail Graphic Wind Jacket - ultralehká ochrana před nepřízní počasí, vždy po ruce.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Délka rukávu
    Dlouhý
    Sport
    Běh
Strpení prosím…