Elan Primetime N°5 W PS ELW11.0 165 fialová

Kód: ACBKLN23165
Více informací
Dostupné velikosti
144
151
158
165
172
Barva: fialová
22 990 Kč

Skladem u dodavatele

Objednej nyní a doručíme v sobota 2. 11. 2024

Radius lyží
12-14 m

Jako nejpřesnější lyže kolekce umožní Primetime N°5 projet každým obloukem s dokonalým štěstím, způsobem, jak to má být - dobře reagující, hladce a spolehlivě. N°5 vládne sjezdovce s plynule energetickým pocitem bez jakýchkoli rychlostních omezení.

Blesková rychlost lyží Primetime N°5 je daná jejich 69mm šířkou v kombinaci s nejmodernější technologií PowerMatch, která přizpůsobuje konstrukci lyže tomu, jakou lyžař vkládá sílu do sněhu, a zajišťuje tak přirozenější ovladatelnost vnitřních a vnějších hran během oblouku. Lyže využívá spojení profilu Amphibio a dřevěného jádra s dvojí hustotou Dual Density, které má silnější profil s vyšší hustotou dřeva vyztuženého dvojím titanalem podél vnitřní hrany pro výkon, stabilitu, přilnavost a odraz.

Vnější hrana je konstruována s tenčím profilem a dřevem s nižší hustotou pro intuitivní ovladatelnost, lepší držení stopy a snížení hmotnosti. Lyže je doplněna systémem vázání PowerShift pro plynulý ohyb lyže bez přidané hmotnosti. Díky tomu jsou lyže Primetime N°5 jasnou volbou pro lyžařky, které ocení přesný a vzrušující carvingový nástroj.

PODROBNOSTI:

  • Kód: ACBKLN23
  • Vazby: ELW 11.0 GW SHIFT BLK/COR
  • Délka/Poloměr: 158 (12.5)
  • Systém: Power Shift
  • Profil: Amphibio
  • Din: 3 - 11
  • Technologie: High Speed Gliding Base, Dual Ti, DualDensity Woodcore, Power Match Tecnhnology, RST Sidewall

Elan

Elan je renomovaná značka ve světě lyžování a snowboardingu. Jejich produkty jsou synonymem pro kvalitu, inovaci a výkon. Od začátečníků po profesionály, Elan nabízí širokou škálu lyží, snowboardů a vybavení, které poskytují optimální výkon na svahu. Díky špičkovému výzkumu a technologii je Elan lídrem v oboru, ať už jde o sjezdové lyže, carvingové lyže nebo freeride snowboardy.

Produkty Elan
  • Pohlaví
    Ženy
    Věk
    Dospělí
    Určení - dle úrovně uživatele
    Sportovní
    Terén
    Upravený svah
    Vázání
    S vázáním
    Radius lyží
    12-14 m
    Délka lyže (cm)
    165
    Sport
    Lyžování
Strpení prosím…