FIZIK TRETRY VENTO FEROX CARBON 39,5 fialová/černá

Kód: 86618
Více informací
Dostupné velikosti
36
37
37,5
38
38,5
39
39,5
40
40,5
41
41,5
42
42,5
43
43,5
44
44,5
45
45,5
46
46,5
47
48
Barva: fialová/černá
7 199 Kč

Dostupnost na dotaz

Ať už se jedná o technický XC trail, rychlý cyklokrosový závod nebo celodenní gravel závod, Vento Ferox Carbon je v pohodě, když je nejvíce potřeba vysoký výkon, stabilita nohy a dlouhotrvající pohodlí.

INDIVIDUÁLNÍ, BEZPEČNÁ OPORA

Díky dvojitému systému zapínání jsou nárt a přední část boty samostatně nastavitelné pro individuální a bezpečné uchycení. Na nártu poskytuje systém Powerstrap výjimečné zajištění nohy při vysoké kadenci, která je běžná zejména při šlapání v terénu, a zároveň poskytuje systém odolný proti pádu, který vás bezpečně dovede do každé cílové rovinky. V přední části chodidla je umístěn prémiový obousměrný systém Li2 BOA® Fit System, který zajišťuje mikronastavitelné přesné uchycení s rovnoměrným rozložením tlaku.

TUHÁ PODRÁŽKA, PODRÁŽKA PŘIPRAVENÁ NA STEZKU

Dokonalý střih doplňuje přepracovaná podrážka X1. Karbonová deska s vysokým poměrem tuhosti a hmotnosti účinně přenáší energii generovanou z boty na kolo. Podrážka je nyní vybavena rozměrnými hroty a pryžovým povrchem, který pokrývá celý povrch, včetně středu chodidla, a přináší tak lepší trakci pro chvíle mimo kolo.

LEHKÉ, PRODYŠNÉ, ODOLNÉ

Hmotnost modelu Ferox se daří udržet na nízké úrovni také díky inovativní konstrukci svršku, polyuretanem laminovanému materiálu kombinovanému přes průsvitnou a pohodlnou síťovinu. Ta nejenže šetří hmotnost, ale zároveň je prodyšná a přesto, odolná proti roztržení.

Fizik

Fizik je italská značka, která byla založena v roce 1996 a je známá svou inovací a kvalitou v oblasti cyklistiky. Specializuje se na výrobu sedel, bot a řídítek pro silniční i horská kola. Jejich produkty jsou často používány profesionálními cyklisty a týmy po celém světě. Fizik klade důraz na ergonomii, pohodlí a výkon, což z nich činí oblíbenou volbu mezi cyklisty všech úrovní. Navíc se pyšní elegantním designem a použitím špičkových materiálů, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost jejich výrobků.

Produkty Fizik
Strpení prosím…