Picture Sygna 20/15 Jacket L zelená

Kód: WVT0364-SILT GREEN
Více informací
Dostupné velikosti Jak vybrat?
XS
S
M
L
Barva: zelená
7 680 Kč 9 600 Kč
Sleva platí do 31. 10. 2024

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v úterý 22. 10. 2024

Tato lyžařská bunda se strukturovanou tkaninou a zářivými barvami je skutečně nadčasová. Je navržena ekologicky s použitím cirkulárního polyesteru pocházejícího z textilního odpadu a je vybavena membránou 20K/20K pro bezkonkurenční prodyšnost a nepromokavost, která je zesílena odolnou vodoodpudivou úpravou bez PFC a voděodolnými zipy. Je navržena především pro všestrannost, ale zahrnuli jsme do ní i základní technické prvky, počínaje zesílenými oblastmi s vysokým třením, které zajišťují odolnost.

Tato bunda má také větrací otvory na zip pro snadnou regulaci teploty během nejintenzivnějších okamžiků, zatímco prošívaná podšívka ze syntetického prachového peří poskytuje dodatečné teplo. A konečně pro lepší ochranu a přizpůsobení jsou kapuce a manžety nastavitelné. Tato zateplená bunda je vybavena vším, co potřebujete pro výjimečný den na horách, a to i v těch nejchladnějších dnech na svazích.

Picture

Picture vyrábí ekologické outdoorové oblečení na hory, snowboarding, lyžování a surfování. Od svého vzniku v roce 2008 se značka Picture vždy snažila, aby bylo nakupování ekologicky vyráběného oblečení cenově dostupné. 

Produkty Picture
Velikosti
Strpení prosím…