Dynafit DNA Ultra M 2/1 Shorts L černá

Kód: 08-0000071436
Více informací
Dostupné velikosti
M
L
XL
XXL
Barva: černá
3 400 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 3 332 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Superlehké šortky DNA 2v1 Ultra kombinují přiléhavý krátký střih s pohodlnými šortkami a byly vyvinuty speciálně pro vášnivé ultraběžce. Kraťasy se strečovou podšívkou dobře padnou, aniž by svazovaly, a snižují tak nepříjemné odírání a otlaky při dlouhých bězích. Výkonné materiály šortek nabízejí dobrý transport vlhkosti a zároveň jsou na dotek máslově měkké a příjemné na kůži.

Perforace po celé délce vložených kalhot a na zadní straně svrchních šortek navíc zvyšuje cirkulaci vzduchu. Široký pas ze strečových materiálů poskytuje pohodlný, přiléhavý střih a lze jej upravit pomocí vnitřní stahovací šňůrky. Několik malých síťovaných kapes a zadní kapsa na zip nabízejí prostor pro gely, placatky a energetické tyčinky.

Dynafit

Dynafit je značka s bohatou historií v outdoorovém průmyslu. Je proslulá svým vysoce kvalitním skialpinistickým vybavením a mezi outdoorovými nadšenci je oblíbená již řadu let. Jejich výrobky jsou navrženy precizně a inovativně, takže jsou spolehlivou volbou pro každé dobrodružství.

Produkty Dynafit
  • Pohlaví
    Unisex
    Věk
    Dospělí
    Délka nohavic
    Krátké
    Sport
    Běh
Strpení prosím…