RIDE Deep Fake WIDE snowboard 157W černá/zelená

Kód: 12K0019.1.W
Více informací
Dostupné velikosti
157W
161W
165W
Barva: černá/zelená
17 000 Kč

Poslední 1 kus skladem, ihned k odeslání

Objednej nyní a doručíme v pátek 18. 10. 2024

Deep Fake odpovídá svému názvu. Je navržen pro stabilitu a rychlé ovládání od hrany ke hraně za všech podmínek. Díky profilu Directional Extra Camber je toto prkno postaveno pro stabilitu a pop a zároveň poskytuje dostatečné zvednutí v nose, aby v hlubších dnech plulo. Deep Fake je navržen tak, aby se na něm dalo jezdit ve standardní délce, není třeba ho zmenšovat. Tapered Linear Quadratic Sidecut je navržen pro plynulé zahájení oblouku a silnou přilnavost v obloucích bez vymývání.

Deep Fake má konstrukci Metal Slim Wall, což je část titanalového kovu pokrytá vrstvou uretanu vedoucí po hraně prkna, která zvyšuje tlumení, odolnost a odezvu. Jedná se o prémiové all-mountain prkno a je vybaveno jádrem RIDE Performance™ Core, Carbon Array 5™ , Sintered Stone Ground Race Base a zcela novou bio pryskyřicí. Deep Fake je stvořen pro jezdce, kteří využívají všech sněhových podmínek a zároveň zůstávají pod radarem.

 

Lineární kvadratický sidecut:

Sjezdovka je vybavena směrovým sidecutem využívajícím kvadratické zakřivení od špičky až po zadní insert pack, který pak přechází do lineární sekce v zadní části lyže. To vytváří plynulé zahájení oblouku bez zachycení a silnou podporu při výjezdu z oblouku bez ztráty přilnavosti.

Standardní vrchní list:

Odolný uretanový vrchní list s grafikou, kterou vám může přinést pouze RIDE.

Předem vytvrzené skleněné vlákno:

Předem vytvrzená skelná vlákna vyrobená v USA optimalizují poměr skla a pryskyřice pro vytvoření co nejkonzistentnějšího vzoru flexe. Žádné jiné sklo neposkytuje takovou úroveň stability a kontroly.

Jádro Performance™:

Vysoce pevné dřevo Aspen je kombinováno s bambusem a lehkým dřevem Paulownia, což zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi pevností a lehkostí.

Sintered Low Friction Race Base:

Nejkvalitnější dostupný spékaný základní materiál s příměsí uhlíku. Navrženo pro rychlost.

Lamináty Carbon Array:

Tato technologie rozložení energie poskytuje naprostou kontrolu nad prknem v každém místě postoje. Rozsáhlé karbonové stringery umístěné v zóně vázání sbírají vstupy z jakékoli šířky postoje a všech úhlů tlaku. Příkon jezdce je pak směrován do protilehlého kontaktního bodu pro maximální kontrolu nad prknem. Nabízí se ve dvou úrovních technologie, 3 a 5.

Lamináty Impact Plates:

Přidány pod každou oblast vázání, aby se zlepšila pevnost v tlaku a zabránilo se zlomení prkna tam, kde je to nejdůležitější. Nabízeny ve dvou úrovních, Single a Double.

Kovová tenká stěna:

Kovové tenké stěny využívají po celé délce pásy z titanalového hliníku zalaminované do uretanového kompozitního sendviče. Poskytují vynikající držení na hraně, účinnější přenos energie a bezkonkurenční odolnost. Stěny Metal Slim Walls poskytují závodní výkon prkna tím, že tlumí vibrace a zachovávají držení na hraně a zároveň poskytují hravý vzorek flexe a citlivé poskakování mezi oblouky. Tato převratná technologie je první svého druhu v oboru a upevňuje pozici společnosti RIDE jako lídra v oblasti 3D a kompozitních sidewallů.

Technologie snowboardů RIDE:

Vyvinutá snowboardisty pro nejnáročnější jezdce na světě. S více než 30 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních produktů.

 

Strpení prosím…