LINE Bacon 108 lyže 166 multicolor

Kód: 19K0022.101.1.166
Více informací
Dostupné velikosti
166
172
178
184
190
Barva: multicolor
18 900 Kč
Cena pro členy M1 klubu - 18 522 Kč Registrace

Dostupnost na dotaz

Zcela nový model LINE Bacon 108. Model Bacon 108, který byl vytvořen s úplně novými tenkými špičkami, silně řezanými bočnicemi a technologií Bio-Resin, je vylepšenou a zdokonalenou iterací vyhledávaného modelu Sir Francis Bacon. Díky univerzální šířce pasu 108 mm, symetrickému prohnutí, nižší hmotnosti při švihu a vylepšené odolnosti je Bacon 108 vaší vstupenkou do all-mountain freestylových lyží, které umí plout a projíždět prašanem, aniž by se vzdaly výkonu v tvrdém terénu a parku.

  • Vyznačují se lepším lepením, zvýšenou odolností vůči nízkým teplotám a o 20 % nižší uhlíkovou stopou pryskyřice u každé vyrobené lyže.
  • Rozšířili jsme jádro lyže tak, aby procházelo špičkou a patkou, a zároveň jsme vytvořili oblast lepení skla na sklo ve špičce i patce. Tím se dosáhne rovnoměrného zhutnění po celé špičce/ocasní části lyže a vše, co by se mohlo odlupovat, se uzavře ve velké oblasti lepení skla na sklo, což znamená, že i když k odlupování může dojít vždy, díky tomu se odlupování nerozšíří do jádra lyže a omezí se na odlamování hran.
  • Rozšířili jsme množství bočnic, které se táhnou do jádra lyže, a zároveň jsme přidali více materiálu nad ocelové hrany, abychom zvýšili celkovou plochu lepení. Díky tomu jsou bočnice odolnější vůči tvrdým nárazům hran, jako je například skluznice.
  • O 30 % silnější skluznice a hrany, 2 mm široké x 2,5 mm vysoké ocelové hrany a 1,7 mm silná skluznice výrazně zvyšují odolnost a životnost lyží při ladění.
  • Stejný vzorek flexe vpředu i vzadu boty se přizpůsobuje terénu stejně při jízdě dopředu i dozadu.
Strpení prosím…